tandblekning stockholm pris

MISSA INTE! Vårt erbjudande på tandblekning

november 8, 2022
Team Family Dental Care

Vitare tänder? Javisst!

DETTA ERBJUDANDE ÄR EJ AKTUELLT LÄNGRE!
”Tidigare Erbjudande Avslutat: Håll dig Uppdaterad för Framtida Prisvärda Tandvårds Erbjudanden från Family Care Dental”

Drömmer du också om skinande vita tänder? Hos oss på Family Dental Care hittar du det bästa och mest prisvärda erbjudandet på tandblekning. Erbjudandet gäller för alla våra patienter. Vi anser att munhälsan och ens privata känsla är viktig och betydelsefull.

Tandblekning erbjudande

Nu erbjuder vi alla våra patienter 2 000 kr i rabatt på tandblekning i Stockholm. Ordinarie pris för vår tandblekning ligger på 3 995 kr, vilket innebär att ditt pris endast blir 1 995 kr. För att ta del av erbjudandet måste du ha varit på en basundersökning hos oss senaste 6 månaderna. Anledningen är att eventuella avvikelser som kan försämra resultatet av tandblekningen ska ha upptäckts och åtgärdats innan tandblekningsbehandlingen påbörjas.

OBS! För att kampanjen ska vara giltig måste du själv uppge kampanjkod ”Blekning 2022” vid bokning.

Tandblekning

3 fördelar med tandblekning

  1. För det första kan tandblekning bidra till att förbättra din allmänna tandhälsa. När dina tänder är färgade eller missfärgade kan det vara svårare att hålla dem rena. Men när du bleker dina tänder blir det lättare att borsta och använda tandtråd på ett effektivt sätt, vilket kan leda till bättre tandhälsa.
  2. För det andra kan tandblekning ge dig en ökning av självförtroendet. Om du någonsin har känt dig självmedveten om ditt leende vet du hur viktigt det är att känna sig säker på sitt utseende. Tandblekning kan hjälpa dig att känna dig nöjd med ditt leende, och som ett resultat av detta kommer du att vara mer benägen att visa upp ditt leende med självförtroende.
  3. Slutligen kan tandblekning vara ett prisvärt sätt att förbättra ditt utseende. Medan det finns vissa tandvårdsbehandlingar som kan vara ganska dyra, är tandblekning relativt billigt och lätt att göra. Speciellt nu när vi erbjuder tandblekning till ett billigare pris.

 

Välkommen in till vår trygga och erfarna klinik!

en_US