4.7 Av 5.0 Betyg

Professionell FILLERS & BOTOX KUNGSHOLMEN

Vill du återuppta din spänst och volym i ansiktet? Vi justerar din åldrande hud med fillers. Våra fillersbehandlingar genomförs alltid av legitimerade tandläkare. 

 • Ger ett naturligt resultat.
 • En säker behandling.
 • Utförs av legitimerade tandläkare.
UTMÄRKT omdöme
Baserat på 162 recensioner
Jättebra och trevlig personal
Lars Eriksson
Lars Eriksson
2023-02-23
De är duktiga på behandlingar, särskilt Alex. Tack för allt :)
Jamila gharib Abdulla
Jamila gharib Abdulla
2023-02-01
Jättenöjd med min undersökning och tandstensborttagning hos Family Dental Care. Proffsiga och fräscha lokaler.
Ida Kleinau Andersson
Ida Kleinau Andersson
2023-01-12
Very well fram begining to a beautiful smile
Firooz Tabrizi
Firooz Tabrizi
2023-01-04
Väldigt bra bemötande
Abbas Syed
Abbas Syed
2022-12-23
Proffsiga, vänliga och duktiga! Rekommenderas varmt.
Maja Wedefelt
Maja Wedefelt
2022-12-17
Professionella, och alltid så rent och fint. Fantastisk bra service! Blir alltid så glad att få hit!
Felicia Sen
Felicia Sen
2022-12-15
Fantastiskt bemötande som alltid
Sanja Saric
Sanja Saric
2022-12-14

Boka Fillerbehandling

Kungsholmen online idag!

På våra kliniker får du högkvalitativ tandvård av några av de mest erfarna och pålitliga yrkesmännen i Stockholm. Vi använder endast den senaste och mest effektiva tekniken för att ge dig bästa möjliga vård och resultat.

Här kan du enkelt och smidigt växla mellan online bokning och se våra omdömen!

Varför oss?

Family Dental Care

På Family Dental Care anser vi att alla förtjänar ett vackert leende. Därför erbjuder vi prisvärd tandvård i Stockholm City på Kungsholmen. Vårt skickliga team av tandläkare förstår att varje patient har unika behov och vi tar oss tid att se till att varje behandlingsplan är skräddarsydd för dina behov.

Delbetala ditt besök med fast månadskostnad RÄNTEFRITT

Delbetala din tandvård

Hos oss kan du delbetala din tandvård räntefritt upp till ett år. Allt för skapa tillgänglighet för dig som kund. 

Erfarna & bra medarbetare

Vi på Family Dental har ett team av experter med många års erfarenhet inom området.

Få en tid på en gång

Köerna till en privatklinik är kortare än i den offentliga tandvården. Få vård redan samma vecka.

Vill du justera & definiera din hud?

Vi skräddarsyr varje behandling efter kund

Vi hjälper dig att återuppta volymen som har gått förlorad under åren. Med det sagt arbetar vi med fillers och rynkbehandlingar som både definierar och skulpterar ditt utseende. Med vår fillerbehandling förbättras hudens kvalitet samtidigt som den formar och mjukar upp dina ansiktsdrag och ansiktslinjer. 

Boka konsultation online!

Bli av med dina missfärgningar.

Boka en konsultation med en av våra tandläkare och få en skräddarsydd behandlingsplan. För oss är det viktigt att alltid anpassa fillerbehandlingen efter önskemål och preferenser. Alla våra injektionsbehandlingar som vi tillhandahåller utförs med skicklighet och precision av våra professionella tandläkare. Boka fillers i Stockholm! Du är varmt välkommen in till oss på Family Dental Care

Våra Rekommendationer

Se våra Omdömen

Läs gärna omdömen från våra patienter | Family Dental Care
Din tandläkare Stockholm på Kungsholmen.

Family-dental-care-logga

Tack ALEX, för första gången kände jag mig trygg hos tandläkare tack vare dig, ditt sätt att jobba med patienter, framförallt att inte känna smärta. Du är bäst!

Mazes Rauf

Family-dental-care-logga

Trevlig personal, fräscha lokaler samt modern klinik. Bjöds även på en kopp gott kaffe medans jag väntade på min tur. Platsen är också i ett fint och relativt nybyggt område. 

Farshad Samie

Family-dental-care-logga

Bästa tandläkaren! Har haft två olika under 4 års tid, båda superproffsiga, bra på att berätta vad som ska göras, lätta på handen och vänliga! En tandläkare som passar mig perfekt! 

Mia Jakobsson

Family-dental-care-logga

Otroligt bra & proffsigt bemötande när jag akut behövde hjälp när en del av min fyllning fallit ur. Kan varmt rekommenderas, speciellt Leg. tandläkaren Sia.

Margareta Kingham

Family-dental-care-logga

Fantastiskt bra bemötande. Professionell personal och kunniga. Fick lyssna på favoritsaker och titta på Tom & Jerry. Supertrevlig och snäll personal.

Jaffa Hooliganifer

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)

Vad är Fillers? Boka tid online | Fillers Stockholm

Fillers finns till för att öka spänsten och fylla ut oönskade rynkor. Dessutom ger fillers ett naturligt och omedelbart resultat! Fillers innehåller hyaluronsyra, vilket är ett naturligt ämne i vår hud och kropp, men som naturligt minskas under åren. Vår fillerbehandling ger resultat i 6-12 månader. Eftersom fillers fångar upp fukt och binder sig till vattenmolekyler lyfter det huden och fyller ut fördjupningar eller fina linjer i ansiktet. 

Så här går vår FILLERS- RYNKBEHANDLING TILL | BOKA KONSULTATION

Våra legitimerade tandläkare ser alltid till att ge bästa möjliga upplevelse. Vi förstår att du inför en behandling kan vara nervös och förvänta dig att uppleva en del obehag. Just därför vill vi förklara ingreppet så nogrannt som möjligt, så du känner dig trygg och bekväm hos oss.

Innan vi påbörjar ingreppet går vi gemensamt igenom dina önskemål och vad du vill behandla. När detta sedan är klargjort använder vi oss av en liten nål för att injicera hyalouonsyran som fyller ut det önskade området. Därefter masserar vi försiktigt för att få en jämn spridning på injiceringen. Råd och tips efter behandlingen får du sedan av tandläkaren.

Självklart erbjuder vi alltid lokalbedövning innan behandling! Kontakta oss gärna om du har någon fråga eller fundering om din fillerbehandling.

 • Fyller ut fina linjer omedelbart.
 • Naturligt ämne som injiceras.
 • Få tillbaka lyster och ungdomlig hud.

Effekten av Fillerbehandling på åldrande hud:

Ibland kommer åldern ikapp och kan upplevas skämmande hur hudens elasticitet förändras. Det är helt naturligt att kollagen- och elastinproduktionen minskas med åren. Just därför finns fillers och rynkbehandlingar till – för att minimera rynkor och ge huden ett mer ungdomligt utseende genom att ge tillbaka den volym som försvunnit. Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kontakta oss redan idag för en konsultation!

 • Bli en yngre version av dig själv.
 • Få tillbaka spänst och volym.
 • Omedelbart och professionellt resultat.

Skräddarsydd Fillerbehandling | Kungsholmen Omedelbart resultat!

Vi på Family Dental Care erbjuder skräddarsydd fillerbehandling för att hjälpa våra kunder att uppnå önskat utseende. Våra erfarna och certifierade tandläkare utför behandlingar av högsta kvalitet och noggrannhet för att säkerställa att kunderna får de resultat de önskar. Vi arbetar alltid nära våra kunder för att förstå deras individuella behov och mål, och skapar behandlingsplaner som är skräddarsydda för att möta deras specifika krav. Vårt mål är att ge våra kunder en smidig och bekväm upplevelse med enastående resultat.

 • Genomförs av legitimerade tandläkare.
 • Förbättra ditt utseende och självkänslan.

Kontakta oss idag! Boka konsultation online! Både för din och vår skull!

Ta första steget genom att boka en konsultation hos oss! Många av våra kunder föredrar att boka in en konsultation hos oss innan vi påbörjar ingreppet. Detta för att skapa förståelse om vad som behöver göras och varför. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga vård, för varje kund vid varje besök. Kontakta oss gärna om du har någon fråga eller fundering!

Nyheter & erbjudanden

Här hittar du det senaste från Family Dental Care

 • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
 • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
 • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
 • Välutbildad personal med bred kompetens.
en_US