4.7 Av 5.0 Betyg

Boka tidLAGNING AV TANDSTOCKHOLM

När en tand skadas av kariesangrepp föreligger det risk för infektion. Då är det nödvändigt att avlägsna bakterier för att förhindra fortsatt kariesprogression.
 • Erfaren & professionell personal.
 • Akut tandvård med bra service.
 • Lång erfarenhet av tandläkarskräck.
UTMÄRKT omdöme
Baserat på 162 omdömen
Jättebra och trevlig personal
Lars Eriksson
Lars Eriksson
2023-02-23
De är duktiga på behandlingar, särskilt Alex. Tack för allt 🙂
Jamila gharib Abdulla
Jamila gharib Abdulla
2023-02-01
Jättenöjd med min undersökning och tandstensborttagning hos Family Dental Care. Proffsiga och fräscha lokaler.
Ida Kleinau Andersson
Ida Kleinau Andersson
2023-01-12
Very well fram begining to a beautiful smile
Firooz Tabrizi
Firooz Tabrizi
2023-01-04
Väldigt bra bemötande
Abbas Syed
Abbas Syed
2022-12-23
Proffsiga, vänliga och duktiga! Rekommenderas varmt.
Maja Wedefelt
Maja Wedefelt
2022-12-17
Professionella, och alltid så rent och fint. Fantastisk bra service! Blir alltid så glad att få hit!
Felicia Sen
Felicia Sen
2022-12-15
Fantastiskt bemötande som alltid
Sanja Saric
Sanja Saric
2022-12-14

Boka tid för tandfyllning hos

Family Dental Care online idag!

På våra kliniker får du högkvalitativ tandvård av några av de mest erfarna och pålitliga tandläkare i Stockholm. Vi använder endast den senaste och mest effektiva tekniken för att ge dig bästa möjliga vård och resultat.

Här kan du enkelt och smidigt växla mellan online bokning och se våra omdömen!

Varför oss?

Family Dental Care

På Family Dental Care anser vi att alla förtjänar ett vackert leende. Därför erbjuder vi prisvärd tandvård i Stockholm City på Kungsholmen. Vårt skickliga team av tandläkare förstår att varje patient har unika behov och vi tar oss tid att se till att varje behandlingsplan är skräddarsydd för dina behov.

Delbetala ditt besök med fast månadskostnad RÄNTEFRITT

Delbetala din tandvård

Hos oss kan du delbetala din tandvård räntefritt upp till ett år. Allt för skapa tillgänglighet för dig som kund. 

Erfarna & bra medarbetare

Vi på Family Dental har ett team av experter med många års erfarenhet inom området.

Få en tid på en gång

Köerna till en privatklinik är kortare än i den offentliga tandvården. Få vård redan samma vecka.

Lagning av tand –

smärtfri tandfyllning!

De flesta av oss känner till den obehagliga känslan av hål, men som tur är finns vi här för att ta hand om det. Vi hjälper dig att åtgärda och behandla ditt hål/karies, effektivt med en: tandfyllning, rotfyllning och tandkrona. Våra erfarna tandläkare avgör vilken typ av behandling som passar dig bäst. Våra högkvalificerade tandläkare arbetar med precision och ser alltid till att dina hålreparationer görs med minimalt obehag. Låt oss hjälpa dig att återställa dina tänder – prioritera din munhälsa!

Boka tandundersökning

hos oss redan idag!

Munhälsan är en viktig och betydelsefull del när det kommer till det allmänna välbefinnandet. Besök oss på Family Dental Care för att behålla din munhälsa i toppskick. Vi erbjuder undersökningar med våra erfarna tandläkare och tandhygienister som bedömer dina tänders hälsa. Därefter rekommenderar vi behandling efter dina behov. Boka tandundersökning med oss idag och låt oss hjälpa dig att få bättre munhälsa och hela tänder! Du är varmt välkommen in till oss på Family Dental Care.

Våra Rekommendationer

Se våraOmdömen

Läs gärna omdömen från våra patienter | Family Dental Care
Din tandläkare Stockholm på Kungsholmen.

Family-dental-care-logga

Tack ALEX, för första gången kände jag mig trygg hos tandläkare tack vare dig, ditt sätt att jobba med patienter, framförallt att inte känna smärta. Du är bäst!

Mazes Rauf

Family-dental-care-logga

Trevlig personal, fräscha lokaler samt modern klinik. Bjöds även på en kopp gott kaffe medans jag väntade på min tur. Platsen är också i ett fint och relativt nybyggt område. 

Farshad Samie

Family-dental-care-logga

Bästa tandläkaren! Har haft två olika under 4 års tid, båda superproffsiga, bra på att berätta vad som ska göras, lätta på handen och vänliga! En tandläkare som passar mig perfekt! 

Mia Jakobsson

Family-dental-care-logga

Otroligt bra & proffsigt bemötande när jag akut behövde hjälp när en del av min fyllning fallit ur. Kan varmt rekommenderas, speciellt Leg. tandläkaren Sia.

Margareta Kingham

Family-dental-care-logga

Fantastiskt bra bemötande. Professionell personal och kunniga. Fick lyssna på favoritsaker och titta på Tom & Jerry. Supertrevlig och snäll personal.

Jaffa Hooliganifer

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)

När vet jag att Jag har ett hål?Snabb och effektiv hjälp | Tandläkare Kungsholmen

Om du regelbundet går på dina årliga tandundersökningar går det att upptäcka eventuella kariesangrepp i tid. Detta är något som vi kan upptäcka genom röntgenbilder som tas. Genom röntgenbilder kan vi även se vilket stadie ditt kariesangrepp ligger på och om det är nödvändigt med lagning. Har du inte varit på en undersökning på länge och börjat få symtom rekommenderar vi att du kommer in på en undersökning snarast möjligt! Vanliga symptom som kan uppstå är ilningar eller smärtor i ett specifikt område i munnen. Boka tid online direkt!

Vad kan jag göra om det börjar bli ett hål?Boka tandundersökning | Family Dental Care.

Om kariesangreppet är väldigt litet går det att stoppa utvecklingen med hjälp av ordentlig och regelbunden rengöring. Detta i form av regelbunden anvädning av fluorsköljning, tandkräm och tandtråd. Rådfråga din tandläkare eller tandhygienist om vad de rekommenderar för just dig.Vad händer om det inte går att göra något åt kariesangreppet? Väntar du för länge med att laga ditt hål kommer kariesangreppet tränga sig in i tandens pulpa (nerv) och bli inflammerad. Då är lagning inte längre ett alternativ, utan då behöver vi genomföra en rotfyllning på din tand.Vi är tandexperterna! Rådfråga gärna oss och boka in en tandundersökning för hål om du känner dig osäker.

Boka tid idag!Vi laga dina tänder.Vänta inte om du upplever något av följande symptom:

När du upplever tandbesvär är det viktigt att besöka oss i tid! Vänta inte med att söka tandvård om du har någon symptom. Om du undviker tandvård kan det leda till försämring, smärta och obehag. Genom att besöka oss omgående kan vi åtgärda problemet och sätta igång med behandling direkt. På Family Dental Care är vi professionella och kan ge dig korrekt diagnos som främjar din hälsa.
 • Ordentlig tandvärk.
 • Extrema ilningar.
 • Problem med visdomständer.
 • Problem med fyllning eller plomber.
 • Trasig bro eller krona.

Tänk på att lagaHål i tanden i tidVi erbjuder alltid akuttider!

Om du är i behov av en bra tandläkare som kan laga ditt hål lovar vi dig att vi på Family Dental Care, din tandläkare i Stockholm, kommer göra vårt yttersta! Vi har några av Stockholms bästa tandläkare och kan ge dig tandfyllningar av högsta kvalitet som återställer dina tänder till sitt forna glans. Så vänta inte längre – hitta din nya tandläkare i Stockholm idag och få dina tänder lagade!
 • Effektiv- och snabb tandlagning.
 • Prioritera din tandhälsa!

Vad är tandfyllning och tandlagning?

Vi använder tandfyllning för att återställa tandsubstans som gått förlorad under åren. Vilket kan bero på den naturliga åldrandeprocessen, sjukdom och skada. Vi erbjuder fyllningar i alla former och storlekar – från små enytsfyllningar, flerytsfyllningar till kronor i plastiskt material.Det vanligaste fyllningsmaterialet som vi använder är en slags plast som heter komposit. Plasten finns i olika nyanser av tandfärg för att kunna matcha och smälta in med dina övriga tänder.

Nyheter & erbjudanden

Här hittar du det senaste från Family Dental Care

 • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
 • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
 • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
 • Välutbildad personal med bred kompetens.