4.7 Av 5.0 Betyg

☆☆☆☆☆

BOKA TID LAGNING AV TAND STOCKHOLM

NÀr en tand skadas av kariesangrepp föreligger det risk för infektion. DÄ Àr det nödvÀndigt att avlÀgsna bakterier för att förhindra fortsatt kariesprogression.
 • Erfaren & professionell personal.
 • Akut tandvĂ„rd med bra service.
 • LĂ„ng erfarenhet av tandlĂ€karskrĂ€ck.
UTMÄRKT omdöme
Baserat pÄ 162 recensioner
JĂ€ttebra och trevlig personal
Lars Eriksson
Lars Eriksson
2023-02-23
De Àr duktiga pÄ behandlingar, sÀrskilt Alex. Tack för allt :)
Jamila gharib Abdulla
Jamila gharib Abdulla
2023-02-01
JÀttenöjd med min undersökning och tandstensborttagning hos Family Dental Care. Proffsiga och frÀscha lokaler.
Ida Kleinau Andersson
Ida Kleinau Andersson
2023-01-12
Very well fram begining to a beautiful smile
Firooz Tabrizi
Firooz Tabrizi
2023-01-04
VÀldigt bra bemötande
Abbas Syed
Abbas Syed
2022-12-23
Proffsiga, vÀnliga och duktiga! Rekommenderas varmt.
Maja Wedefelt
Maja Wedefelt
2022-12-17
Professionella, och alltid sÄ rent och fint. Fantastisk bra service! Blir alltid sÄ glad att fÄ hit!
Felicia Sen
Felicia Sen
2022-12-15
Fantastiskt bemötande som alltid
Sanja Saric
Sanja Saric
2022-12-14

Boka tid för tandfyllning hos

Family Dental Care online idag!

PÄ vÄra kliniker fÄr du högkvalitativ tandvÄrd av nÄgra av de mest erfarna och pÄlitliga tandlÀkare i Stockholm. Vi anvÀnder endast den senaste och mest effektiva tekniken för att ge dig bÀsta möjliga vÄrd och resultat.

HÀr kan du enkelt och smidigt vÀxla mellan online bokning och se vÄra omdömen!

Varför oss?

Family Dental Care

PÄ Family Dental Care anser vi att alla förtjÀnar ett vackert leende. DÀrför erbjuder vi prisvÀrd tandvÄrd i Stockholm City pÄ Kungsholmen. VÄrt skickliga team av tandlÀkare förstÄr att varje patient har unika behov och vi tar oss tid att se till att varje behandlingsplan Àr skrÀddarsydd för dina behov.

Delbetala ditt besök med fast mĂ„nadskostnad RÄNTEFRITT

Delbetala din tandvÄrd

Hos oss kan du delbetala din tandvÄrd rÀntefritt upp till ett Är. Allt för skapa tillgÀnglighet för dig som kund. 

Erfarna & bra medarbetare

Vi pÄ Family Dental har ett team av experter med mÄnga Ärs erfarenhet inom omrÄdet.

FÄ en tid pÄ en gÄng

Köerna till en privatklinik Àr kortare Àn i den offentliga tandvÄrden. FÄ vÄrd redan samma vecka.

Lagning av tand –

smÀrtfri tandfyllning!

De flesta av oss kĂ€nner till den obehagliga kĂ€nslan av hĂ„l, men som tur Ă€r finns vi hĂ€r för att ta hand om det. Vi hjĂ€lper dig att Ă„tgĂ€rda och behandla ditt hĂ„l/karies, effektivt med en tandfyllning. VĂ„ra erfarna tandlĂ€kare avgör vilken typ av behandling som passar dig bĂ€st. VĂ„ra högkvalificerade tandlĂ€kare arbetar med precision och ser alltid till att dina hĂ„lreparationer görs med minimalt obehag. LĂ„t oss hjĂ€lpa dig att Ă„terstĂ€lla dina tĂ€nder – prioritera din munhĂ€lsa!

Boka tandundersökning

hos oss redan idag!

MunhÀlsan Àr en viktig och betydelsefull del nÀr det kommer till det allmÀnna vÀlbefinnandet. Besök oss pÄ Family Dental Care för att behÄlla din munhÀlsa i toppskick. Vi erbjuder undersökningar med vÄra erfarna tandlÀkare och tandhygienister som bedömer dina tÀnders hÀlsa. DÀrefter rekommenderar vi behandling efter dina behov. Boka tandundersökning med oss idag och lÄt oss hjÀlpa dig att fÄ bÀttre munhÀlsa och hela tÀnder! Du Àr varmt vÀlkommen in till oss pÄ Family Dental Care.

VĂ„ra Rekommendationer

Se vÄra Omdömen

LÀs gÀrna omdömen frÄn vÄra patienter | Family Dental Care
Din tandlÀkare Stockholm pÄ Kungsholmen.

Family-dental-care-logga

Tack ALEX, för första gÄngen kÀnde jag mig trygg hos tandlÀkare tack vare dig, ditt sÀtt att jobba med patienter, framförallt att inte kÀnna smÀrta. Du Àr bÀst!

☆☆☆☆☆

Mazes Rauf

Family-dental-care-logga

Trevlig personal, frÀscha lokaler samt modern klinik. Bjöds Àven pÄ en kopp gott kaffe medans jag vÀntade pÄ min tur. Platsen Àr ocksÄ i ett fint och relativt nybyggt omrÄde. 

☆☆☆☆☆

Farshad Samie

Family-dental-care-logga

BÀsta tandlÀkaren! Har haft tvÄ olika under 4 Ärs tid, bÄda superproffsiga, bra pÄ att berÀtta vad som ska göras, lÀtta pÄ handen och vÀnliga! En tandlÀkare som passar mig perfekt! 

☆☆☆☆☆

Mia Jakobsson

Family-dental-care-logga

Otroligt bra & proffsigt bemötande nÀr jag akut behövde hjÀlp nÀr en del av min fyllning fallit ur. Kan varmt rekommenderas, speciellt Leg. tandlÀkaren Sia.

☆☆☆☆☆

Margareta Kingham

Family-dental-care-logga

Fantastiskt bra bemötande. Professionell personal och kunniga. Fick lyssna pÄ favoritsaker och titta pÄ Tom & Jerry. Supertrevlig och snÀll personal.

☆☆☆☆☆

Jaffa Hooliganifer

Har fÄtt betyget 4,6 / 5 baserat pÄ 283 omdömen. Visar vÄra 4-och 5-stjÀrniga omdömen.

☆☆☆☆☆ (4/5)

NÀr vet jag att Jag har ett hÄl? Snabb och effektiv hjÀlp | TandlÀkare Kungsholmen

Om du regelbundet gÄr pÄ dina Ärliga tandundersökningar gÄr det att upptÀcka eventuella kariesangrepp i tid. Detta Àr nÄgot som vi kan upptÀcka genom röntgenbilder som tas. Genom röntgenbilder kan vi Àven se vilket stadie ditt kariesangrepp ligger pÄ och om det Àr nödvÀndigt med lagning. Har du inte varit pÄ en undersökning pÄ lÀnge och börjat fÄ symtom rekommenderar vi att du kommer in pÄ en undersökning snarast möjligt! Vanliga symptom som kan uppstÄ Àr ilningar eller smÀrtor i ett specifikt omrÄde i munnen. Boka tid online direkt!

Vad kan jag göra om det börjar bli ett hÄl? Boka tandundersökning | Family Dental Care.

Om kariesangreppet Àr vÀldigt litet gÄr det att stoppa utvecklingen med hjÀlp av ordentlig och regelbunden rengöring. Detta i form av regelbunden anvÀdning av fluorsköljning, tandkrÀm och tandtrÄd. RÄdfrÄga din tandlÀkare eller tandhygienist om vad de rekommenderar för just dig.

Vad hÀnder om det inte gÄr att göra nÄgot Ät kariesangreppet? VÀntar du för lÀnge med att laga ditt hÄl kommer kariesangreppet trÀnga sig in i tandens pulpa (nerv) och bli inflammerad. DÄ Àr lagning inte lÀngre ett alternativ, utan dÄ behöver vi genomföra en rotfyllning pÄ din tand.

Vi Àr tandexperterna! RÄdfrÄga gÀrna oss och boka in en tandundersökning för hÄl om du kÀnner dig osÀker.

Boka tid idag! Vi laga dina tÀnder. VÀnta inte om du upplever nÄgot av följande symptom:

NÀr du upplever tandbesvÀr Àr det viktigt att besöka oss i tid! VÀnta inte med att söka tandvÄrd om du har nÄgon symptom. Om du undviker tandvÄrd kan det leda till försÀmring, smÀrta och obehag. Genom att besöka oss omgÄende kan vi ÄtgÀrda problemet och sÀtta igÄng med behandling direkt. PÄ Family Dental Care Àr vi professionella och kan ge dig korrekt diagnos som frÀmjar din hÀlsa.
 • Ordentlig tandvĂ€rk.
 • Extrema ilningar.
 • Problem med visdomstĂ€nder.
 • Problem med fyllning eller plomber.
 • Trasig bro eller krona.

TÀnk pÄ att laga HÄl i tanden i tid Vi erbjuder alltid akuttider!

Om du Ă€r i behov av en bra tandlĂ€kare som kan laga ditt hĂ„l lovar vi dig att vi pĂ„ Family Dental Care, din tandlĂ€kare i Stockholm, kommer göra vĂ„rt yttersta! Vi har nĂ„gra av Stockholms bĂ€sta tandlĂ€kare och kan ge dig tandfyllningar av högsta kvalitet som Ă„terstĂ€ller dina tĂ€nder till sin forna glans. SĂ„ vĂ€nta inte lĂ€ngre – hitta din nya tandlĂ€kare i Stockholm idag och fĂ„ dina tĂ€nder lagade!

 • Effektiv- och snabb tandlagning.
 • Prioritera din tandhĂ€lsa!

Vad Àr tandfyllning och tandlagning?

Vi anvĂ€nder tandfyllning för att Ă„terstĂ€lla tandsubstans som gĂ„tt förlorad under Ă„ren. Vilket kan bero pĂ„ den naturliga Ă„ldrandeprocessen, sjukdom och skada. Vi erbjuder fyllningar i alla former och storlekar – frĂ„n smĂ„ enytsfyllningar, flerytsfyllningar till kronor i plastiskt material.

Det vanligaste fyllningsmaterialet som vi anvÀnder Àr en slags plast som heter komposit. Plasten finns i olika nyanser av tandfÀrg för att kunna matcha och smÀlta in med dina övriga tÀnder.

Nyheter & erbjudanden

HÀr hittar du det senaste frÄn Family Dental Care

 • Delbetala fast pris i mĂ„naden och rĂ€ntefritt.
 • Kvalitativ tandvĂ„rd till rĂ€tt pris pĂ„ Kungsholmen.
 •  Akuttid samma dag för att kunna hjĂ€lpa dig direkt.
 • VĂ€lutbildad personal med bred kompetens.
en_US