4.7 Av 5.0 Betyg

Tandvårds-behandlingarSTOCKHOLMmed kvalitet!

Vi ser alltid till att ditt besök blir en avslappnad och trygg upplevelse. Samtidigt som vi arbetar hårt för att se till att du blir nöjd med resultatet!

i Kombo med :-

 • Akut tandvård med bra service.
 • Lång erfarenhet av tandläkarskräck.
 • Vi tala flera språk! Se flaggorna →
UTMÄRKT omdöme
Baserat på 162 omdömen
Jättebra och trevlig personal
Lars Eriksson
Lars Eriksson
2023-02-23
De är duktiga på behandlingar, särskilt Alex. Tack för allt 🙂
Jamila gharib Abdulla
Jamila gharib Abdulla
2023-02-01
Jättenöjd med min undersökning och tandstensborttagning hos Family Dental Care. Proffsiga och fräscha lokaler.
Ida Kleinau Andersson
Ida Kleinau Andersson
2023-01-12
Very well fram begining to a beautiful smile
Firooz Tabrizi
Firooz Tabrizi
2023-01-04
Väldigt bra bemötande
Abbas Syed
Abbas Syed
2022-12-23
Proffsiga, vänliga och duktiga! Rekommenderas varmt.
Maja Wedefelt
Maja Wedefelt
2022-12-17
Professionella, och alltid så rent och fint. Fantastisk bra service! Blir alltid så glad att få hit!
Felicia Sen
Felicia Sen
2022-12-15
Fantastiskt bemötande som alltid
Sanja Saric
Sanja Saric
2022-12-14

Kvalificerad tandvård
i Kungsholmen till bra pris

Letar du efter en bra tandvårdsklinik med skickliga tandläkare i Stockholm? Då behöver du inte leta längre! Family Dental Care på Kungsholmen är ett självklart val. Våra erfarna tandläkare erbjuder kontroller och behandlingar av hög kvalitet, vilket garanterar att du får bästa möjliga vård för dina tänder. Kontakta oss idag för att boka en tid!

Här kan du enkelt och smidigt växla mellan online bokning och se våra omdömen!

Hur ofta ska jag få mina tänder kontrollerade?

Det rekommenderas i allmänhet att du besöker din tandläkare var sjätte månad för en kontroll och rengöring. Men om du har några bekymmer med din munhälsa bör du boka in en tid hos din tandläkare så snart som möjligt. Läs mer här!

Jag tror att jag har ett hål - vad ska jag göra?

Om du tror att du har ett hål i tanden är det viktigt att du går till tandläkaren så snart som möjligt.

Håligheter är små hål i tänderna som kan bli infekterade och orsaka smärta, känslighet och så småningom tandförlust.

Behandling av håligheter innebär vanligtvis att man borrar ut det skadade området i tanden och fyller det med material som amalgam eller kompositplast.

Hur mycket täcker tandvårdsförsäkringen?

De flesta tandvårdsförsäkringar täcker förebyggande vård (t.ex. rutinkontroller och rengöring), grundläggande ingrepp (t.ex. fyllningar) och större ingrepp (t.ex. kronor).

Det finns dock vanligtvis en gräns för hur mycket försäkringsbolaget betalar per år, så det är viktigt att kontrollera med ditt försäkringsbolag för att se vad som täcks av din plan.

Dessutom har många tandvårds-försäkringar en självrisk som måste uppfyllas innan täckningen börjar gälla. Kontrollera med ditt försäkringsbolag för mer information om dina specifika förmåner i din plan. Läs mer här!

Frågor & Svar

Här hittar du ofta ställda frågor och svar så att du kan känna dig säker på att fatta de bästa besluten innan du bokar din behandling.

 • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
 • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
 • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
 • Välutbildad personal med bred kompetens.

Varför oss?

Family Dental Care

På Family Dental Care anser vi att alla förtjänar ett vackert leende. Därför erbjuder vi prisvärd tandvård i Stockholm City på Kungsholmen. Vårt skickliga team av tandläkare förstår att varje patient har unika behov och vi tar oss tid att se till att varje behandlingsplan är skräddarsydd för dina behov.

Delbetala ditt besök med fast månadskostnad RÄNTEFRITT

Delbetala din tandvård

Hos oss kan du delbetala din tandvård räntefritt upp till ett år. Allt för skapa tillgänglighet för dig som kund. 

Erfarna & bra medarbetare

Vi på Family Dental har ett team av experter med många års erfarenhet inom området.

Få en tid på en gång

Köerna till en privatklinik är kortare än i den offentliga tandvården. Få vård redan samma vecka.

Hur använder man tandvårdsbidraget?

Vänta inte, dra nytta av dina förmåner! Använd ditt tandvårdsbidrag – nu!

Har du undrat vad du kan använda ditt allmänna tandvårdsbidrag till? Du har tur! Det gäller inte bara för kontroller och förebyggande behandlingar, utan kan också användas för att teckna ett abonnemang på en tandvårdsplan. Tandvårdsbidraget är en otroligt användbar förmån som kan användas för en rad viktiga tandvårdsbehandlingar och till och med för en prenumeration på en tandvårdsplan. Detta ger människor tillgång till regelbundna kontroller och förebyggande vård, liksom till nödvändiga tilläggsbehandlingar.

Behandlingarna utförs av legitimerad tandvårdspersonal

Upplev magin med Family Dental Care – Stockholm

På Family Dental Care i Stockholm förstår vi hur viktigt det är att upprätthålla en god munhälsa och vi strävar efter att ge våra patienter bästa möjliga vård. Vårt team av erfarna och kvalificerade tandläkare hjälper dig att känna dig säker på att dina tänder är i skickliga händer. Vi garanterar kvalitet genom att utföra regelbundna kontroller och förebyggande åtgärder för att förebygga framtida problem och främja din munhälsa. Du kan alltid vara säker på att du möter licensierad professionell tandvårdspersonal när du besöker oss – vi ser till att du får en trygg upplevelse!

Vårabehandlingarhittar du här!

Hos Family Dental Care har du många alternativ för tandvård. Oavsett om du vill ha allmän tandvård, estetisk tandvård eller specialistbehandlingar har vi ett team av erfarna proffs som alltid sätter ditt välbefinnande i första rummet. Det är bara att välja din önskade behandlingsmetod från listan nedan!

Våra Rekommendationer

Se våraOmdömen

Läs gärna omdömen från våra patienter | Family Dental Care
Din tandläkare Stockholm på Kungsholmen.

Family-dental-care-logga

Tack ALEX, för första gången kände jag mig trygg hos tandläkare tack vare dig, ditt sätt att jobba med patienter, framförallt att inte känna smärta. Du är bäst!

Mazes Rauf

Family-dental-care-logga

Trevlig personal, fräscha lokaler samt modern klinik. Bjöds även på en kopp gott kaffe medans jag väntade på min tur. Platsen är också i ett fint och relativt nybyggt område. 

Farshad Samie

Family-dental-care-logga

Bästa tandläkaren! Har haft två olika under 4 års tid, båda superproffsiga, bra på att berätta vad som ska göras, lätta på handen och vänliga! En tandläkare som passar mig perfekt! 

Mia Jakobsson

Family-dental-care-logga

Otroligt bra & proffsigt bemötande när jag akut behövde hjälp när en del av min fyllning fallit ur. Kan varmt rekommenderas, speciellt Leg. tandläkaren Sia.

Margareta Kingham

Family-dental-care-logga

Fantastiskt bra bemötande. Professionell personal och kunniga. Fick lyssna på favoritsaker och titta på Tom & Jerry. Supertrevlig och snäll personal.

Jaffa Hooliganifer

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)

ProfessionellESTETISK TANDVÅRDmed hög kvalité | Stockholm

I takt med att man förstår hur viktigt det är med ett leende, söker kunderna efter exceptionella tandvårdstjänster som erbjuder estetiska fördelar. Vårt team förstår denna önskan och erbjuder alltid unika lösningar genom vårt utbud av estetiska tandvårdsalternativ som är skräddarsydda för att passa varje individs behov. Vi anser att alla ska känna sig trygga i sitt leende, och vi strävar efter att ge utmärkt vård genom vårt engagemang för höga standarder, innovativ teknik och kunnig personal, allt i en bekväm miljö.

Skaffa ett TANDIMPLANTAT i Stockholmfå tillbaka ditt leende på engång! Kontakta oss direkt!

Tandimplantat är ett effektivt sätt att ersätta saknade tänder och göra ditt leende vackrare. Här på vår klinik erbjuder vi skräddarsydda tandimplantat som är utformade för att passa individuella behov. Vårt erfarna team av tandläkare har omfattande kunskap och erfarenhet av implantatprocedurer, vilket garanterar tillförlitliga och långvariga resultat. Implantat kan förbättra ditt bett, förhindra benförlust och förbättra dina ansiktsdrag genom att ge en naturlig ersättning för förlorade tänder. På Family Dental Care kan du lita på att ditt leende kommer att se vackert och hälsosamt ut långt in i framtiden.

Anpassad allmänTANDVÅRD Kungsholmenefter din behov & önskemål nära Fridhemsplan

Att ta hand om sina tänder är viktigt för att både upprätthålla den allmänna munhälsan och undvika tandvärk och andra relaterade problem. Allmän tandvård innebär regelbundna besök hos tandläkaren, regelbunden tandborstning, tandtråd och vid behov andra behandlingar som tandställning eller fyllningar. Regelbundna kontroller är viktiga för att identifiera eventuella underliggande problem innan de blir problematiska. Under dessa besök kan en tandhygienist utföra en professionell rengöring och ge råd om hur man bäst tar hand om tänderna hemma. Som ordspråket säger: Förebyggande är bättre än botande – allmän tandvård bör inte förbises.

Behöver duAKUT TANDVÅRD Stockholmfå en tid samma dag - Family Dental Care

Att få akut tandvärk kan vara en skrämmande situation, som tur erbjuder vi akutvård samma dag. Vi har öppet varje vardag och försöker alltid prioritera de som behöver akuthjälp. Vår erfarna och skickliga personal är dedikerad till att ge snabb och effektiv vård så att du kan återgå till att känna dig som dig själv så snabbt som möjligt. Vi har åtagit oss att leverera vård av högsta kvalitet i en bekväm och avkopplande miljö så att du känner dig helt omhändertagen under ditt besök.

Nyheter & erbjudanden

Här hittar du det senaste från Family Dental Care

 • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
 • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
 • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
 • Välutbildad personal med bred kompetens.