4.7 Av 5.0 Betyg

Boka idagAkut tandvårdSTOCKHOLM

Vid tandvärk och olyckor finns våra akuttandläkare tillgängliga utan långa väntetider. Boka nu!
  • Erfaren & professionell personal.
  • Akut tandvård med bra service.
  • Lång erfarenhet av tandläkarskräck.
UTMÄRKT omdöme
Baserat på 162 recensioner
Jättebra och trevlig personal
Lars Eriksson
Lars Eriksson
2023-02-23
De är duktiga på behandlingar, särskilt Alex. Tack för allt 🙂
Jamila gharib Abdulla
Jamila gharib Abdulla
2023-02-01
Jättenöjd med min undersökning och tandstensborttagning hos Family Dental Care. Proffsiga och fräscha lokaler.
Ida Kleinau Andersson
Ida Kleinau Andersson
2023-01-12
Very well fram begining to a beautiful smile
Firooz Tabrizi
Firooz Tabrizi
2023-01-04
Väldigt bra bemötande
Abbas Syed
Abbas Syed
2022-12-23
Proffsiga, vänliga och duktiga! Rekommenderas varmt.
Maja Wedefelt
Maja Wedefelt
2022-12-17
Professionella, och alltid så rent och fint. Fantastisk bra service! Blir alltid så glad att få hit!
Felicia Sen
Felicia Sen
2022-12-15
Fantastiskt bemötande som alltid
Sanja Saric
Sanja Saric
2022-12-14

Boka Akut tandvård

Kungsholmen online idag!

På våra kliniker får du högkvalitativ tandvård av några av de mest erfarna och pålitliga tandläkare i Stockholm. Vi använder endast den senaste och mest effektiva tekniken för att ge dig bästa möjliga vård och resultat.

Varför oss?

Family Dental Care

På Family Dental Care anser vi att alla förtjänar ett vackert leende. Därför erbjuder vi prisvärd tandvård i Stockholm City på Kungsholmen. Vårt skickliga team av tandläkare förstår att varje patient har unika behov och vi tar oss tid att se till att varje behandlingsplan är skräddarsydd för dina behov.

Delbetala ditt besök med fast månadskostnad RÄNTEFRITT

Delbetala din tandvård

Hos oss kan du delbetala din tandvård räntefritt upp till ett år. Allt för skapa tillgänglighet för dig som kund. 

Erfarna & bra medarbetare

Vi på Family Dental har ett team av experter med många års erfarenhet inom området.

Få en tid på en gång

Köerna till en privatklinik är kortare än i den offentliga tandvården. Få vård redan samma vecka.

Tandvärk går inte över!

Kontakta din tandläkare direkt.

Välkommen till Family Dental Care i Stockholm! Vi vill betona vikten av att söka akut tandvård hos en privat tandläkare vid behov. Hos oss kan du förvänta dig tillgänglighet utan långa väntetider samt med flexibla tidsscheman. Som privata tandläkare har vi tillgång till den senaste tekniken och utbildningarna, vilket gör det möjligt för oss att erbjuda högkvalitativ tandvård.

Tandvärk och andra akuta besvär kommer aldrig planerat. Därför vill vi hjälpa dig genom att göra processen så smidig som möjligt när olyckan väl är framme. Vi har tider för akuttandvård varje vardag, så vi enkelt kan hjälpa dig när behovet väl finns där!

Vi strävar alltid efter att skapa en avslappnad och bekväm tandvårdsmiljö, så du som kund känner dig bekväm hos oss. Vi erbjuder alltid alterantiv för smärtlindring och sedering vid behov. Genom regelbundna besök hos oss kan vi erbjuda kontinuerlig tandvård och förebyggande behandlingar för att minska risken för akuta tandproblem.

Vi vill understryka att det är viktigt att undersöka och jämföra olika tandläkare och deras priser samt tjänster innan man väljer en privat tandläkare för akut tandvård. Tveka inte att kontakta oss vid akuta tandproblem, vi finns här för dig och din tandhälsa!

Du är varmt välkommen Din lokala tandläkare på kungsholmen.

Flera fördelar med att få akut tandvård hos en privat tandläkare.

Tillgänglighet: Privata tandläkare har oftast större tillgänglighet för akut tandvård än offentliga tandvårdskliniker. De kan erbjuda akut tandvård med kort varsel och utan långa väntetider.

Flexibilitet: Privata tandläkare kan erbjuda mer flexibla tider för akut tandvård. Detta gör det enklare för patienter att få tandvård när de behöver det som mest.

Kvalitet: Privata tandläkare har ofta tillgång till den senaste tekniken och utbildningarna för att kunna erbjuda högkvalitativ tandvård. De har också oftast mer tid att ägna åt varje patient, vilket kan resultera i en mer personlig och effektiv vård.

Komfort: Privata tandläkare kan erbjuda mer komfortabel och avslappnad tandvårdsmiljö än offentliga tandvårdskliniker. De kan också erbjuda alternativ för smärtlindring och sedering vid tandvård, vilket kan göra det enklare för patienter som lider av tandvärk eller tandrädsla att få behandling.

Kontinuitet: Om en patient har en privat tandläkare som de regelbundet besöker, kan de få kontinuerlig tandvård och förebyggande behandlingar som kan minska risken för akuta tandproblem. Dessutom kan tandläkaren ha en bättre förståelse för patientens tandhälsa och individuella behov, vilket kan resultera i mer effektiv behandling vid akuta tandproblem.

Våra Rekommendationer

Se våraOmdömen

Läs gärna omdömen från våra patienter | Family Dental Care
Din tandläkare Stockholm på Kungsholmen.

Family-dental-care-logga

Tack ALEX, för första gången kände jag mig trygg hos tandläkare tack vare dig, ditt sätt att jobba med patienter, framförallt att inte känna smärta. Du är bäst!

Mazes Rauf

Family-dental-care-logga

Trevlig personal, fräscha lokaler samt modern klinik. Bjöds även på en kopp gott kaffe medans jag väntade på min tur. Platsen är också i ett fint och relativt nybyggt område. 

Farshad Samie

Family-dental-care-logga

Bästa tandläkaren! Har haft två olika under 4 års tid, båda superproffsiga, bra på att berätta vad som ska göras, lätta på handen och vänliga! En tandläkare som passar mig perfekt! 

Mia Jakobsson

Family-dental-care-logga

Otroligt bra & proffsigt bemötande när jag akut behövde hjälp när en del av min fyllning fallit ur. Kan varmt rekommenderas, speciellt Leg. tandläkaren Sia.

Margareta Kingham

Family-dental-care-logga

Fantastiskt bra bemötande. Professionell personal och kunniga. Fick lyssna på favoritsaker och titta på Tom & Jerry. Supertrevlig och snäll personal.

Jaffa Hooliganifer

Har fått betyget 4,6 / 5 baserat på 283 omdömen. Visar våra 4-och 5-stjärniga omdömen.

(4/5)

Behöver duakut tandvårdfå tid samma dag | Stockholm

Om du är i behov av akut tandvård är tiden viktig och betydelsefull, att få rätt hjälp snabbt vid behov. Detta gäller oavsett om det handlar om tandvärk, hål eller skador på tänder/fyllningar. Vi finns tillgänliga vid alla tider och tillfällen, kontakta oss redan idag för en akuttid.

Så går akut tandvård tillvid behandling

Vi är medvetna om att det sista man vill göra vid akut tandsmärta är att vänta på en inbokad tid för att få hjälp. Därför erbjuder Family Dental Care högkvalitativ akuttandvård med öppettider på vardagarna. Oavsett om du har tandvärk, sveda eller skador på dina tänder finns vi här vid alla akuta tillfällen för att ge dig lindig och snabb vård.

Prisvärd & Tillgänglig tandvård i Stockholm

Vad en person anser vara prisvärd tandvård kan vara något helt annat än vad en annan person anser vara prisvärd tandvård. För oss är det viktigt att erbjuda högkvalitativ behandling som bygger på hållbara metoder, utan komplikationer eller behov av upprepade besök. Med en lång och erfaren bakgrund är vi utrustade för att hantera alla typer av tandvårdsbehov.

Kontakta oss idag!Dags för en undersökning?Vad händer om jag inte får tänderna rengjorda?

Det är viktigt att besöka tandläkaren regelbundet, även om du tar väl hand om dina tänder hemma. Plack och tandsten kan byggas upp på tänderna med tiden, och endast en professionell rengöring kan ta bort dem helt och hållet. Även om tandläkarkontroller kanske inte är det mest spännande sättet att tillbringa en eftermiddag på är de avgörande för att bibehålla en frisk mun. Dina tänder kommer att tacka dig för det. Välkommen in till Family Dental Care!

Nyheter & erbjudanden

Här hittar du det senaste från Family Dental Care

  • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
  • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
  • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
  • Välutbildad personal med bred kompetens.
en_US