Personal

Träffa vår personal

Ett team av experter

På Family Dental Care erbjuder vi högkvalitativ tandvård för vuxna i en modern och kundvänlig miljö. Vi tror på tillgänglighet, kompetens och respekt för individen. Vår personal har många års erfarenhet av att arbeta inom både offentlig och privat tandvård.

Alex Famili

Leg. Tandläkare, Implantatkirurg

Alex Famili har en tandläkarexamen från Malmö Högskola. Han påbörjade sin karriär på Folktandvården som allmäntandläkare och kombinerade tidigt denna verksamhet med akuttandvård. Han har de senaste fem åren fokuserat framförallt på kirurgi och protetik och arbetar idag även med kosmetisk tandvård.

Alex Famili arbetar idag som implantatkirurg på Family Dental Care. Han jobbar som tandläkare på alla tre kliniker där han framförallt utför kirurgiska och protetiska behandlingar. Han har även behörighet att utföra behandlingar under sedering (lugnande och ångestdämpande läkemedel). Alex talar även persiska.

Boka tid

Boka tid

Sia Maani

Leg. Tandläkare

Sia Maani tog tandläkarexamen 1992 från Göteborgs universitet, sedan dess har han bott och jobbat som tandläkare i Storbritannien i 25 år. Han återvände till Sverige januari 2021. Sia är en erfaren holistisk tandläkare som alltid är nyfiken för att hitta de bästa, senaste och enklaste lösningarna för att höja sina patienters hälsa, välmående och livskvalitét.

Patienter med komplexa och multidiciplinära behandlingsbehov samt tandläkarskräck kommer att känna sig lugna och avslappade med Sias omsorgsfulla omhändertagande och lugnande humör. Sia utför funktionella och estetiska behandligar såsom behandling av spända ansikts och huvudmusklerna, Smile Design, Botox- Fillersterapi samt Akupunktur och allt inom tandregleringsbehandlingar från Invisalign (genomskinliga skenor) till fast ortodonti (brackets). Sia behandlar även barn för ansiktsutveckling, rätt andning och tugg och sväljfunktion med fast- och avtagbar apparatur. Sia talar även persiska.

Ada Kapllani

Leg. Tandläkare

Ada har en tandläkarexamen från Rom i Italien. Hon fick svensk legitimation och började arbeta på en privat klinik i Stockholm från september 2016. Hos Ada känner sig patienterna alltid trygga och avslappnade.

Att alltid ge patienten bästa vård är Adas största mål. Hon är väldigt intresserad av att hålla sig uppdaterad som tandläkare genom att gå på olika kurser och utbildningar och utveckla sig med nya metoder och teknologier. Adas starkaste sida är att jobba med estetisk tandvård som är känt som italianstyle. Ada talar även albanska.

Boka tid

Boka tid

Angelica Kroonder

Leg. tandläkare & klinikchef

Hos Angelica känner du dig alltid trygg. Hon har god känsla för människor och tar emot sina patienter med stor omsorg. Hon arbetar lugnt och metodiskt och brinner för estetiska behandlingar samt tandreglering med Invisalign. Hon erbjuder även antirynkbehandling med Botox och Fillers.

Markus Badle

Leg.Tandhygienist

Markus är våran nya tandhygienist som har tagit examen från Karolinska Institutet. Han har pluggat i 3 år och fått ett kandidatexamen inom ämnet. Han har sedan tidigare rest runt och jobbat med människor så hos honom kan ni känna er bra omhändertagna.

För honom är det viktigt att bygga en personlig relation med patienterna för att ge de en extra trygghet under behandlingen. Markus har fått beröm för att vara lätt på handen, som är ett extra plus när man kommer till tandhygienisten. Markus talar även arabiska.

Boka tid

Boka tid

Lumin Baguion

Tandsköterska

Lumin jobbar som allt i allo på klinikerna. Hon ser till att alla klinikens dagliga rutiner fungerar som tandläkarna, receptionen, marknadsföring eller annat administrativt. Hon assisterar även vid bl.a. kirurgiska ingrepp tillsammans med tandläkare Alex.

Rebecca Broberg Lindau

Tandsköterska

Rebecca arbetar som tandsköterska på klinikerna. Hennes mål är att varje patient ska få ett så bra första intryck som möjligt och hjälpa alla patienter på smidigast och snabbaste sätt. Rebeccas motto är att alltid vara ödmjuk och ha patienten i centrum.

Arianita Shala Zeka

Tandsköterska

Arianita har jobbat inom tandvård sedan år 2003, både i Sverige och Albanien. Med hennes varma leende och lugna tillvägagångssätt kan du lita på att du känner dig trygg under behandlingen. Arianita talar även albanska.

Emilia Bergman

Tandsköterska

Emilia tog examen från TUC Yrkeshögskola år 2022. Som tandsköterska är hon omtänksam, ödmjuk och hjälpsam. För Emilia är det viktigt att alla patienter känner sig trygga från början till slutet av ett besök.

Mejla mig

Amanda Heide

Receptionist

Amanda jobbar som receptionist på Specialistkliniken, vid Franzéngatan 67. Hon strävar efter att uppnå en trygg och informativ kundservice, där patienterna är i fokus. Att åstadkomma en positiv och hjälpsam miljö med god påverkan är något Amanda anser är viktigt. Amanda hjälper dig även med att svara på dina frågor samt att boka en tid för önskad behandling.

Elvira Tornberg

Receptionist

Elvira jobbar som receptionist på kliniken vid Franzéngatan 18. Hennes målsättning är att ge en snabb och god service så att varje patient får ett bra första intryck. Kontakta gärna Elvira om du har några frågor eller vill boka tid. Elvira är även ansvarig och jobbar med klinikens sociala medier. 

Mejla mig

  • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
  • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
  • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
  • Välutbildad personal med bred kompetens.

Nyheter & erbjudanden

Här hittar du det senaste från Family Dental Care

  • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
  • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
  • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
  • Välutbildad personal med bred kompetens.