Personal

Träffa vår personal

Ett team av experter

Tandläkare i Stockholm på Kungsholmen | Familydentalse

På Family Dental Care erbjuder vi högkvalitativ tandvård för vuxna i en modern och kundvänlig miljö. Vi tror på tillgänglighet, kompetens och respekt för individen. Vår personal har många års erfarenhet av att arbeta inom både offentlig och privat tandvård.

Alex Famili

Leg. Tandläkare, Implantatkirurg

Alex Famili har en tandläkarexamen från Malmö Högskola. Han påbörjade sin karriär på Folktandvården som allmäntandläkare och kombinerade tidigt denna verksamhet med akuttandvård. Han har de senaste fem åren fokuserat framförallt på kirurgi och protetik och arbetar idag även med kosmetisk tandvård.

Alex Famili arbetar idag som implantatkirurg på Family Dental Care. Han jobbar som tandläkare på alla tre kliniker där han framförallt utför kirurgiska och protetiska behandlingar. Han har även behörighet att utföra behandlingar under sedering (lugnande och ångestdämpande läkemedel). Alex talar även persiska.

alex@familydentalcare.se

Maila mig

Maila mig

Sia Maani

Leg. Tandläkare

Sia Maani tog tandläkarexamen 1992 från Göteborgs universitet, sedan dess har han bott och jobbat som tandläkare i Storbritannien i 25 år. Han återvände till Sverige januari 2021. Sia är en erfaren holistisk tandläkare som alltid är nyfiken för att hitta de bästa, senaste och enklaste lösningarna för att höja sina patienters hälsa, välmående och livskvalitét.

Patienter med komplexa och multidiciplinära behandlingsbehov samt tandläkarskräck kommer att känna sig lugna och avslappade med Sias omsorgsfulla omhändertagande och lugnande humör. Sia utför funktionella och estetiska behandligar såsom behandling av spända ansikts och huvudmusklerna, Smile Design, Botox- Fillersterapi samt Akupunktur och allt inom tandregleringsbehandlingar från Invisalign (genomskinliga skenor) till fast ortodonti (brackets). Sia behandlar även barn för ansiktsutveckling, rätt andning och tugg och sväljfunktion med fast- och avtagbar apparatur. Sia talar även persiska.

sia@familydentalcare.se

Ada Kapllani

Leg. Tandläkare

Ada har en tandläkarexamen från Rom i Italien. Hon fick svensk legitimation och började arbeta på en privat klinik i Stockholm från september 2016. Hos Ada känner sig patienterna alltid trygga och avslappnade.

Att alltid ge patienten bästa vård är Adas största mål. Hon är väldigt intresserad av att hålla sig uppdaterad som tandläkare genom att gå på olika kurser och utbildningar och utveckla sig med nya metoder och teknologier. Adas starkaste sida är att jobba med estetisk tandvård som är känt som italianstyle. Ada talar även albanska.

ada@familydentalcare.se

Maila mig

Maila mig

Angelica Kroonder

Leg. tandläkare & klinikchef

Hos Angelica känner du dig alltid trygg. Hon har god känsla för människor och tar emot sina patienter med stor omsorg. Hon arbetar lugnt och metodiskt och brinner för estetiska behandlingar samt tandreglering med Invisalign. Hon erbjuder även antirynkbehandling med Botox och Fillers.

angelica@familydentalcare.se

Eddy Millaray

Leg. Tandläkare

Eddy har jobbat som tandläkare i över 20 år och levererat vänlig, integrerad, heltäckande och högteknologisk tandvård till patienter i alla åldrar. Hans tvärvetenskaplig utbildning ger en stor kompetens inom omfattande kosmetisk, reparerande tandvård och helmunrehabilitering. Eddy talar även spanska och portugisiska.

 

eddy@familydentalcare.se

Maila mig

Maila mig

Markus Badle

Leg.Tandhygienist

Markus är våran nya tandhygienist som har tagit examen från Karolinska Institutet. Han har pluggat i 3 år och fått ett kandidatexamen inom ämnet. Han har sedan tidigare rest runt och jobbat med människor så hos honom kan ni känna er bra omhändertagna.

För honom är det viktigt att bygga en personlig relation med patienterna för att ge de en extra trygghet under behandlingen. Markus har fått beröm för att vara lätt på handen, som är ett extra plus när man kommer till tandhygienisten. Markus talar även arabiska.

markus@familydentalcare.se

Emelie Linder

Tandsköterska

Emelie tog examen från tandsköterskeutbildningen år 2022. Hon är en glad, positiv och social sköterska och ser alltid till att patientens bästa är i fokus. Med Emelies varma energi kan patienter känna sig trygga i att de kommer tas hand om med omsorg.

emelie@familydentalcare.se

Maila mig

Maila mig

Vicki Dossis-Gakiou

Leg.Tandhygienist

Vicki tog examen från Karolinska Institutet 2016 och har lång erfarenhet av att arbeta med tandvårdsrädda. Patienter upplever hennes arbetsmetod som lätt på handen, lugn och lyhörd. Hennes främsta mål är att sätta patientens behov först och försöker göra alla behandlingar till en bra upplevelse. Vicki talar även grekiska.

vicki@familydentalcare.se

Arianita Shala Zeka

Tandsköterska

Arianita har jobbat inom tandvård sedan år 2003, både i Sverige och Albanien. Med hennes varma leende och lugna tillvägagångssätt kan du lita på att du känner dig trygg under behandlingen. Arianita talar även albanska.

arianita@familydentalcare.se

Maila mig

Maila mig

Emilia Bergman

Tandsköterska

Emilia tog examen från TUC Yrkeshögskola år 2022. Som tandsköterska är hon omtänksam, ödmjuk och hjälpsam. För Emilia är det viktigt att alla patienter känner sig trygga från början till slutet av ett besök.

emilia@familydentalcare.se

Annéa Björkquist 

Receptionist

Annéa jobbar som receptionist och befinner sig på Specialistkliniken, vid Franzéngatan 67. Hon hjälper dig med information efter behandlingar samt boka tider. Hennes främsta mål är att patienterna ska få en så trygg och positiv upplevelse som möjligt. Annéa ansvarar även för klinikens sociala medier.

annea@familydentalcare.se

Maila mig

Maila mig

Elvira Tornberg

Receptionist

Elvira jobbar som receptionist på kliniken vid Franzéngatan 18. Hennes målsättning är att ge en snabb och god service så att varje patient får ett bra första intryck. Elvira hjälper dig om du har frågor eller vill boka tid.

elvira@familydentalcare.se

  • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
  • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
  • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
  • Välutbildad personal med bred kompetens.

Nyheter & erbjudanden

Här hittar du det senaste från Family Dental Care

  • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
  • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
  • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
  • Välutbildad personal med bred kompetens.