Personal

Träffa vår personal

Ett team av experter

På Family Dental Care erbjuder vi högkvalitativ tandvård för vuxna i en modern och kundvänlig miljö. Vi tror på tillgänglighet, kompetens och respekt för individen. Vår personal har många års erfarenhet av att arbeta inom både offentlig och privat tandvård.

Alex Famili

Leg. Tandläkare, Implantatkirurg

Alex Famili har en tandläkarexamen från Malmö Högskola. Han påbörjade sin karriär på Folktandvården som allmäntandläkare och kombinerade tidigt denna verksamhet med akuttandvård. Han har de senaste fem åren fokuserat framförallt på kirurgi och protetik och arbetar idag även med kosmetisk tandvård.

Alex Famili arbetar idag som implantatkirurg på Family Dental Care. Han jobbar som tandläkare på alla tre kliniker där han framförallt utför kirurgiska och protetiska behandlingar. Han har även behörighet att utföra behandlingar under sedering (lugnande och ångestdämpande läkemedel). Alex talar även persiska.

Boka tid

Boka tid

Angelica Kroonder

Leg. tandläkare & klinikchef

Hos Angelica känner du dig alltid trygg. Hon har god känsla för människor och tar emot sina patienter med stor omsorg. Hon arbetar lugnt och metodiskt och brinner för estetiska behandlingar samt tandreglering med Invisalign. Hon erbjuder även antirynkbehandling med Botox och Fillers.

Ada Kapllani

Leg. Tandläkare

Ada har en tandläkarexamen från Rom i Italien. Hon fick svensk legitimation och började arbeta på en privat klinik i Stockholm från september 2016. Hos Ada känner sig patienterna alltid trygga och avslappnade.

Att alltid ge patienten bästa vård är Adas största mål. Hon är väldigt intresserad av att hålla sig uppdaterad som tandläkare genom att gå på olika kurser och utbildningar och utveckla sig med nya metoder och teknologier. Adas starkaste sida är att jobba med estetisk tandvård som är känt som italianstyle. Ada talar även albanska.

Boka tid

Boka tid

Sam Nayif

Leg. tandläkare

Sam har en tandläkarexamen från Karolinska Institutet från 2021 och brinner för att utföra högkvalitativ tandvård med hjälp av moderna metoder. Med erfarenhet från både Folktandvården i Falun och privat sektor kombinerar han expertisen från båda världarna för att skapa en trygg och professionell vårdupplevelse.
Hans lugna och harmoniska personlighet får patienterna att slappna av och du känner dig alltid väl omhändertagen hos honom.

Anna Famili

Leg.Tandhygienist

Anna fick sin legitimation från Karolinska Institutet 2012. Sedan dess har hon jobbat som sköterska, operationssköterska och tandhygienist. Idag har hon även hand om företagets marknadsföring. Det är viktigt för Anna att jobba i en stressfri miljö där patienten känner sig trygg och lämnar kliniken med ett leende på läpparna.

Boka tid

Boka tid

Markus Balde

Leg.Tandhygienist

Markus är vår tandhygienist och tog sin examen på Karolinska Institutet. Han har pluggat i 3 år och fått ett kandidatexamen inom ämnet. Han har sedan tidigare rest runt och jobbat med människor så hos honom kan ni känna er bra omhändertagna.

För honom är det viktigt att bygga en personlig relation med patienterna för att ge de en extra trygghet under behandlingen. Markus har fått beröm för att vara lätt på handen, som är ett extra plus när man kommer till tandhygienisten. Markus talar även arabiska.

Alana Soliman

Tandsköterska & kliniksamordnare

Alana jobbar som tandsköterska och kliniksamordnare hos oss och har över 20 års erfarenhet inom tandvården. Hon är väldigt pedagogisk och gillar att tackla utmaningar som kan uppstå på kliniken.

Boka tid

Lumin Baguion

Tandsköterska

Lumin jobbar som allt i allo på klinikerna. Hon ser till att alla klinikens dagliga rutiner fungerar som tandläkarna, receptionen, marknadsföring eller annat administrativt. Hon assisterar även vid bl.a. kirurgiska ingrepp tillsammans med tandläkare Alex.

Rebecca Broberg Lindau

Tandsköterska

Rebecca arbetar som tandsköterska på klinikerna. Hennes mål är att varje patient ska få ett så bra första intryck som möjligt och hjälpa alla patienter på smidigast och snabbaste sätt. Rebeccas motto är att alltid vara ödmjuk och ha patienten i centrum.

Arianita Shala Zeka

Tandsköterska

Arianita har jobbat inom tandvård sedan år 2003, både i Sverige och Albanien. Med hennes varma leende och lugna tillvägagångssätt kan du lita på att du känner dig trygg under behandlingen. Arianita talar även albanska.

Agnes Delin

Tandsköterska & Receptionist

Agnes jobbar som tandsköterska och receptionist på kliniken. Det som utmärker Agnes mest är att hon är lyhörd och omtänksam vilket ger en varm och trygg miljö.

Mejla mig

Elvira Tornberg

Receptionist & Tandsköterska

Elvira jobbar som receptionist på kliniken vid Franzéngatan 67. Hennes målsättning är att ge en snabb och god service så att varje patient får ett bra första intryck. Kontakta gärna Elvira om du har några frågor eller vill boka tid. Elvira är även ansvarig och jobbar med klinikens sociala medier.

  • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
  • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
  • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
  • Välutbildad personal med bred kompetens.

Nyheter & erbjudanden

Här hittar du det senaste från Family Dental Care

  • Delbetala fast pris i månaden och räntefritt.
  • Kvalitativ tandvård till rätt pris på Kungsholmen.
  • Akuttid samma dag för att kunna hjälpa dig direkt.
  • Välutbildad personal med bred kompetens.
en_US