• Vardagar: 08.00 – 17.00
  • Lunchstängt: 12.00 – 13.00 (Mån-Fre)

Osynlig tandställningOsynlig tandställning

Har du några frågor? Fråga oss!
VAD ÄR SPARK?

Spark är en näst intill osynlig tandställning i form av plastskenor.

Skenorna reglerar dina tänder till det perfekta leendet du alltid önskat.

VARFÖR SPARK?

1. Klarare Nästan osynlig tillskillnad från de andra märkena för tandreglering.

2. Bekvämare Mjukare kanter gör den bekvämare.

3. Fläckar mindre Spark aligners fläckar mindre vilket gör att skenan håller sig fräsch längre.

4. Designad för snabbare behandling. Sparks TruGEN ™ är utformad för effektivare tandrörelse.

5. Hjälper till att förbättra munhälsan. Spark Aligners hjälper till att förbättra munhälsan jämförd med standard tandregleringsmetoder genom att bevara tandköttets hälsa.

6. BPA -fri. Spark Aligners är fria från BPA, kvicksilver, latex och ftalatfri.

VARFÖR OSS?

Vi har jobbat med tandreglerings behandlingar i många år och är bland de första klinikerna i Sverige som erbjuder Spark clear aligners behandling, utförd av erfarna estetiska tandläkare.

Vår största tillgång är att vi lyssnar på dig, tar vår tid och planerar din behandling tillsammans med dig. Vi påbörjar inte behandlingen förrän du har sett och bekräftat att du är helt nöjd med det slutliga resultatet.

BOKA EN KONSULTATION:

Konsultation hos oss kostar 500kr som vi sedan drar av på din totala behandlingskostnad. Vi diskuterar dina behov och förklara hur vi kan hjälpa till med att nå dina önskemål angående ditt leende och din munhälsa.

Din investering för ditt nya leende börjar från 35 000kr för en käke och från 50 000 kr för båda käken. Din exakta investering får du reda på när vi har utfört en detaljerad undersökning av ditt ansikte och bett samt förstått dina önskemål med behandlingen.

Vi strävar efter att ge dig information om din investering vid samma tillfälle som innefattar alla smådetaljer som krävs på vägen till ditt vackra och hälsosamt leende.

FINJUSTERINGAR:

Under behandlingsgången diskuterar vi hur allt känns och om det eventuellt skulle behöva göras några justeringar på vägen till det perfekta leendet.

Vill ni läsa mer om spark kan ni gå in på deras sida www.sparkaligners.com/spark-difference

Välkomna in!

Supernöjd med mitt besök! Lugn och pålitlig tandläkare. Superbra service genom hela besöket. Rena och fina lokaler. Rekommenderas!

Play for Sound

Close | X
Close | X