• Vardagar: 08.00 – 17.00
  • Lunchstängt: 12.00 – 13.00 (Mån-Fre)

PersonalPersonal

Alex

Leg. Tandläkare, Klinikchef

Alex Famili har en tandläkarexamen från Malmö Högskola. Han påbörjade sin karriär på Folktandvården som allmäntandläkare och kombinerade tidigt denna verksamhet med akuttandvård. Han har de senaste fem åren fokuserat framförallt på kirurgi och protetik och arbetar idag även med kosmetisk tandvård.

Alex Famili arbetar idag som klinikchef på Family Dental Care. Han jobbar som tandläkare på alla tre kliniker där han framförallt utför kirurgiska och protetiska behandlingar. Han har även behörighet att utföra behandlingar under sedering (lugnande och ångestdämpande läkemedel).

Alaleh

Leg. Tandläkare

Alaleh Tarahomi är en erfaren och multilegitimerad tandläkare från Iran , Förenade Arabemiraten ( Dubai) och Sverige. Hon fick svensk legitimation från Karolinska Institutet och började genast arbeta i Folktandvården Stockholm år 2012.

Tack vare hennes goda sociala kompetenser och proffsighet får Alaleh patienterna att känna sig trygga hos henne innan hon påbörjar en behandling.

Idag arbetar Alaleh på Family Dental Care Specialistkliniken som allmäntandläkare , nischad främst inom endodontik och protetik.

Alaleh är även certifierad estetisk behandlare för Botox, Fillers och Trådlyft.

Angelica

Leg. Tandläkare

Hos Angelica Kroonder (leg. tandläkare, Karolinska Institutet) känner du dig alltid trygg. Hon har god känsla för människor och tar emot sina patienter med stor omsorg. Hon arbetar lugnt och metodiskt och utför behandlingar av högsta kvalitet.

För Angelica är det viktigt med pedagogik för att patienten ska känna sig trygg och delaktig i sin behandling.

Estetik ligger henne varmt om hjärtat och hon har vidareutbildat sig i tandregleringstekniken Invisalign, som innebär att man korrigerar bettet med genomskinliga tandskenor.

Hon erbjuder även antirynkbehandling med Botox och Fillers.

Ada

Leg. Tandläkare

Ada har en tandläkarexamen från Rom i Italien. Hon fick svensk legitimation och började arbeta på en privat klinik i Stockholm från september 2016.

Hos Ada känner sig patienterna alltid trygga och avslappnade.

Att alltid ge patienten bästa vård är Adas största mål. Hon är väldigt intresserad av att hålla sig uppdaterad som tandläkare genom att gå på olika kurser och utbildningar och utveckla sig med nya metoder och teknologier.

Adas starkaste sida är att jobba med estetisk tandvård som är känt som italianstyle.

Lumin

Tandsköterska

Lumin arbetar som allt i allo på klinikerna. Hon ser till att alla klinikens dagliga rutiner fungerar som tandläkarna, receptionen, marknadsföring eller annat administrativt. Hon assisterar även vid bl.a. kirurgiska ingrepp tillsammans med tandläkare Alex.

Rebecca

Tandsköterska

Rebecca arbetar som tandsköterska på klinikerna

Hennes mål är att varje patient ska få ett så bra första intryck som möjligt och hjälpa alla patienter på smidigast och snabbaste sett.

Rebeccas motto är att alltid vara ödmjuk och ha patienten i centrum.

Afsaneh

Leg. Tandhygienist

Afsaneh har en tandhygienistexamen från karolinska Institutet .

Hon tycker det är viktigt att alla känner sig trygga i tandvården och därför arbetar hon med stor fokus på tandvårdsrädda patienter

För Afsaneh är det viktigt att du som patient får en vårdupplevelse av högsta kvalitet, där du kan känna dig helt trygg i alla lägen.

Juljana

Tandsköterska

Juljana arbetar som tandsköterska på klinikerna

Hon assisterar tandläkarna och tar hand om sterilen.

Juljana talar förutom svenska även albanska och grekiska.

Felicia

Receptionist

Felicia ger ditt ett varmt välkommande som receptionist på family dental care. Hon är första intrycket av kliniken, en glad och snäll tjej som trivs att vara i kontakt med patienterna.

Hos henne får du viktig information före och efter behandling och hjälper dig med administrativa frågor.